Nieuws

Nieuwe website biokennis.nl nu live!

Digitaal leren alt text
Bron foto: StartupStockPhotos, via Pixabay (Pixabay licence)
Samenvatting
  • Regio
    Nederland en Vlaanderen
  • Onderwerp
    Nieuwe biokennissite
  • Interessant voor
    Biologische ondernemers, studenten
Bekijk de bronnen
De nieuwe BioKennissite is gelanceerd. BioKennis is van oudsher de plek waar je kennis kunt vinden over biologische landbouw en voeding. De site is nu volledig vernieuwd en onderdeel van Groen Kennisnet.
Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat deze video niet getoond kan worden. Vink marketing aan in uw cookie-instellingen en ververs deze pagina om de video te tonen.
Teaser webinar: Biokennis op Groen Kennisnet

Bron: Groen Kennisnet

Tijdens de biokennisweek is de nieuwe website gelanceerd gedurende het webinar ‘BioKennis op Groen Kennisnet’. In het webinar wordt verteld over de geschiedenis en het belang van de site. Op de nieuwe site zijn er naast nieuwe dossiers ook kennisclips over agroforestry en strokenteelt bij gekomen. Daarnaast zijn vertrouwde mogelijkheden terug te vinden zoals de wiki biologisch ondernemen voor het MBO onderwijs, en reeds bestaande dossiers. Ook is er toegang tot de databank waarin 25 jaar kennis en onderzoeksresultaten voor de biologische sector zijn opgeslagen. De nieuwe Biokennis website en de vernieuwde BioKennisbank zijn het resultaat van het Kennis op Maat project Biologisch: inspriatiebron voor Kringlooplandbouw.